Fülhallgató, mikrofon, SOUNDMAGIC "E10BT", fekete

  • Fülhallgató, mikrofon, SOUNDMAGIC "E10BT", fekete
  • Fülhallgató, mikrofon, SOUNDMAGIC "E10BT", fekete
  • Fülhallgató, mikrofon, SOUNDMAGIC "E10BT", fekete
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Cikkszám: SMFHE10BTB
Márka: SOUNDMAGIC
Csomagolási egység: csom (1 db)
»
További megosztások

Fülhallgató, mikrofon, SOUNDMAGIC "E10BT", fekete

Leírás:

A SoundMAGIC E10 a világ egyik legsikeresebb fülhallgató modellje. 2010-es megjelenésekor azonnal elnyerte az angol What-Hifi újság legjobb füllhalgatójának díját az 50 GBP alatti kategóriában - amit aztán mai napig, sorozatban hatszor meg tudott védeni. A titok a gondos és mindenre kiterjedő figyelem, amivel Tony XU a SoundMAGIC alapítója újra és újra optimalizálja, finomítja a termékeit és elve, hogy csak a legjobbat adja az árkategóriában.


A sokszoros díjnyertes E10-es fülhallgatónak a továbbfejlesztett, vezetéknélküli változata az E10BT, ami a már megszokott, jellegzetes és rendkívül szerethető hangképet vezeték nélkül is tudja biztosítani. Az E10BT hangja megdöbbentően részletgazdag, a sztereó színpadképe meglepően széles - hangja kategóriákkal az árcédulája fölött jár. Jellegzetes, karakteres rendkívül mélyre hatoló basszus tartománya ( 13,5mm-es neodímium egyedi meghajtó) nem teng túl és nem nyomja el a közép, magas tartományokat sem - mégis egyedülálló élmény vele a zenehallgatás. Azoknak, akik idáig megelégedtek a telefonokhoz gyárilag adott fülhallgatókkal pedig egy teljesen új világba nyújt betekintést.


Az egyedi technológiának köszönhetően képes a "Red book CD" 16bit 44.1kHz minőségű digitális felbontás továbbítására Bluetooth-on keresztül, amit aztán a beéépített 24bites DAC konvertál, majd az igényes erősítő erősít fel. Az eredmény? Jobb dinamika, szélesebb és mélyebb tér, még jobban a zene közepébe vonja a hallgatót.


A BT 4.1 technológia segítésgével kellően alacsony energiafogyasztás és stabil kapcsolat jellemzi. Akár 12 órai folytonos zenehallgatást ( 10óra folyamatos telefonálást) is lehetővé tesz - a hangerő függvényében - a megnövelt akkumulátor, miközben egy kis csíptetővel a ruhánkhoz, gallérunkhoz rögzíthető, stabilizálható a fülhallgató.


Az E10BT kimagasló termék, remek választás akármilyen zenei stílushoz, miközben visszafogottan elegáns megjelenése nem tolakodó. A vezeték nélküli zenehallgatás ultimatív módja, amivel telefonálni is lehet a létező legkevesebb kompromisszum megkötésével.


Specifikáció:

Meghajtó típusa: 13.5mm Dinamikus Neodímium
Frekvencia tartomány: 20Hz~20KHz

Ellenállás: 46±10% Ohms

Érzékenység: 100±2 dB - 1KHz/mW

Torzítás: <1%
Kábelhossz: 0.85 m

Bluetooth működési tartomány: 10m
Termék tömege: 120 g

Tartozékok:
6 pár fülilleszték különböző métretekben és formai kialakításban
Dupla peremű fülillesztékek
4 pár sport fülillesztékek ( recés kialakítás, hogy ne szigetelje le a környzete hangját teljesen.pld.: kerékpározáshoz)
kemény hordtok
töltő USB kábel

  • Kapcsolódó cikkek
  • Hasonló cikkek
  • Értékelés
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be
Top Termékek
Fülhallgató, mikrofon, GENIUS "HS-M225", fehér Fülhallgató, mikrofon, GENIUS "HS-M225", fehér
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Fülhallgató, mikrofon, TRUST "Duga In-Ear", fekete Fülhallgató, mikrofon, TRUST "Duga In-Ear", fekete
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!
Fülhallgató, mikrofon, GENIUS "HS-M225", fekete Fülhallgató, mikrofon, GENIUS "HS-M225", fekete
Árak megtekintéséhez kérjük jelentkezzen be!